Česta pitanja

Kako funkcioniše isporuka poručene robe?

Artikal koji ste naručili dobijate na kućnu adresu kurirskom službom Post express ili drugom kurirskom službom po vašem izboru. Plaćanje vršite kuriru prilikom preuzimanja naručenih proizvoda, osim ukoliko je naručena roba prethodno plaćena po osnovu predračuna.
Isporuka se vrši kurirskom službom na adresu koju je kupac izabrao prilikom naručivanja. Kako bi isporuka bila uspešna, isporučilac će dati kurirskoj službi ime, prezime, adresu i kontakt telefon kupca.
Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom, a preuzimanje paketa je moguće od ponedeljak do petka.

Kako da znam da sam sigurno obavio poručivanje robe?

Kada kliknete na dugme „Naručite“ u zadnjoj fazi naručivanja robe na ekranu će Vam se pojaviti poruka „Hvala, vaša narudžbenica je primljena“ i na e-mail adresu koji ste upisali i koju koristite za kupovinu stići će Vam potvrda porudžbine sa pregledom svih proizvoda koje ste poručili i cenama. U momentu kada dobijete ovaj mail, možete biti sigurni da ste uspešno poručili robu sa našeg sajta.

Ukoliko ne dobijete e-mail sa potvrdom uspešno obavljene porudžbine, proverite dodatno još odeljak spam (junk) za slučaj da ga je vaš sistem prepoznao kao nepoželjnu poruku. U slučaju da ni tu ne možete da pronađete poruku, možete se obratiti našem timu pozivanjem brojeva prodavnice koje možete pronaći na kontakt strani, ili nam poslati email na adresu anelsrb@gmail.com i mi ćemo vam rado pomoći da dovršite vašu porudžbinu, ali i da vam omogućimo da svaki naredni put bez problema možete kupovati u našoj prodavnici.

Koji je rok za isporuku porudžbine?

U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je 2 do 5 radna dana, ne računajući dan kada je porudžbina dostavljena. Artikle za kojima potražnja nije toliko učestala, kao i one kod kojih je uvozni proces komplikovaniji, na svojoj adresi možete očekivati sa nešto dužim rokom isporuke.

U slučaju kada naručeni proizvod nemamo na lageru, kupac će biti obavešten o mogućem roku isporuke ili će u dogovoru sa našim operaterima moći da odabere drugi zamenski proizvod, a čija bi isporuka mogla biti odmah sa lagera.

Šta da radim ako je artikal neispravan ili oštećen?

Obaveza kupca je da pre preuzimanja pošiljke istu pregleda, u smislu postojanja fizičkih oštećenja, i da pošiljku NE PRIMI ukoliko konstatuje da postoje fizička oštećenja nastala u toku transporta. U cilju što bolje saradnje, molimo Vas da prilikom preuzimanja pošiljke proverite da li je ambalaža ima oštećenja (pocepana, mokra, blatnjava, ulubljena…). Oštećene pošiljke niste u obavezi da preuzmete. Pčelar doo ne snosi nikakvu odgovornost za rad kurirskih službi i eventualna oštećenja nastala u toku prevoza robe do vaše adrese. Obaveza kupca je da kuriru saopšti da pošiljku ne želi da primi zbog oštećenja i da samim tim podnosi reklamaciju na dostavu pošiljke.

Nažalost, svi smo svesni da ni jedna kurirska služba nije idealna i da će se ovakve situacije dešavati. Ukoliko se i desi da primite paket i nakon raspakivanja shvatite da je neki artikal polomljen/oštećen, budite uvereni da ni jedan artikal ne šaljemo krajnjem kupcu sa oštećenjem. Molimo vas za razumevanje, tu smo da zajedno rešimo nastalu situaciju, za koju nismo ni mi ni vi krivi.

Kupovina za potrebe pravnog lica. Da li je moguće platiti preko računa firme?

Poručena roba se može platiti sa računa firme. Potrebno je da u okviru načina plaćanja odaberete opciju “Plaćanje putem uplatnice” i u polju napomene navedete matični broj ili PIB firme. Kroz potvrdu uspešne porudžbine koja vam se dostavlja putem mail poruke, dobićete broj računa na koji je potrebno izvršiti uplatu, a u pozivu na broj unesite broj narudžbenice.

Ukoliko je vaša firma u sistemu PDV-a ili registrovana u SEF-u uz dostavljenu robu, primićete samo otpremnicu, a fakturu ćete primiti preko sistema elektronskih faktura. Za ostale slučajeve, robu će pratiti račun-otpremnica, koja će biti dostavljena sa pošiljkom.

Kako mogu da izmenim ili otkažem porudžbinu?

Jednom kreiranu narudžbinu nije moguće modifikovati. Postoji više načina da izmenite vašu porudžbinu. Kao najsigurnije rešenje predlažemo vam da otkažete postojeću narudžbinu, a zatim kreirate novu narudžbinu. Druga opcija jeste da pozvete naš call centar na broj +381 (0)34 850 250 ili pošaljite email poruku na kontakt@anelsrb.com upišite broj narudžbenice i navedete šta je potrebno izmeniti.

Za slučaj da želite da otkažete porudžbinu pozovite naš call centar na broj +381 (0)34 850 250 ili pošaljite email poruku na kontakt@anelsrb.com i obavezno upišite broj narudžbenice koju otkazujete.

Korpa
Scroll to Top